Check al onze gamescom content hier!
Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

Open bèta The Division 2 begint op 1 maart

De open bèta van The Division 2 is vanaf 1 maart beschikbaar. Dan kan dus iedereen tijdelijk aan de slag met het vervolg van Ubisoft's shooter.

De gesloten bèta is net achter de rug en liep van 7 t/m 11 februari. Het is aannemelijk dat de open bèta dezelfde content bevat als de gesloten variant. Dat betekent dat je in ieder geval een aantal hoofd- en zijmissies kunt spelen en een eerste indruk krijgt van het eerste Dark Zone gebied in de game. Ter afsluiting beschikt de bèta over een Invaded missie.

preview the division 21

De open bèta is beschikbaar van 1 t/m 4 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?