Space Junkies
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 26 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Open bèta Space Junkies vanaf morgen beschikbaar

De open bèta van de nieuwe arcade VR-shooter Space Junkies is vanaf morgen gratis beschikbaar. Dat maakte Ubisoft vandaag bekend. De testversie is beschikbaar voor de PlayStation VR (PlayStation 4), Oculus Rift, HTC Vive en Windows Mixed Reality (pc).

De open bèta voor de PlayStation VR is te spelen vanaf 21 maart om 12:00 tot 24 maart 18:00. Op de andere platformen is de bèta een dag langer beschikbaar, tot 25 maart 15:00 uur. De bèta ondersteunt cross-play, waardoor het voor spelers met een PlayStation VR mogelijk is om met pc-gebruikers de game samen te spelen.

Space Junkies verschijnt op 26 maart PlayStation VR, Oculus Rift, HTC Vive en Windows Mixed Reality.

BRON Ubisoft

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?