Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
H1Z1: Battle Royale
  • ONTWIKKELAAR Sony Online Entertainment
  • RELEASEDATUM 18 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE -

Open bèta H1Z1 heeft al 1,5 miljoen spelers op PS4

De open bèta van H1Z1 heeft al 1,5 miljoen spelers bereikt op de PlayStation 4. Ontwikkelaar Daybreak Games heeft bekendgemaakt dat dit aantal werd behaald binnen 24 uur dat de bèta beschikbaar was.

De open bèta van H1Z1 is sinds 22 mei beschikbaar voor de PlayStation 4 en doet het dus zeer goed. De game kampt op het moment wel met server-problemen en lange laadtijden. Daybreak Games laat echter weten hier aan te werken en dit zo spoedig mogelijk op te lossen. H1Z1 is een free-to-play Battle Royale-game waarin spelers alleen of met een team zo lang mogelijk proberen te overleven.

H1Z1 is naast de PlayStation 4 beschikbaar voor de pc en komt later ook naar de Xbox One.

BRON Daybreak Games

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?