Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Op de tweewieler door het paradijs

Vele fans vroegen er om en eindelijk komt hij er dan. Een update voor Burnout Paradise die het mogelijk maakt om straks op de motor door Paradise City rond te scheuren. De motoren krijgen hun eigen schademodel en ook zullen er nieuwe tracks beschikbaar komen.

Het is op dit moment nog de vraag welke impact de verschillende crashes op de motorrijders zelf zullen hebben. Wel zorgt de nieuwe update ervoor dat er ook 's nachts gereden kan worden. Zodoende zullen gamers de kans hebben in een wat rustiger omgeving te wennen aan de besturing van de gemotoriseerde tweewielers.

De update staat momenteel gepland voor augustus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?