Op 29 september een prijs en datum voor 3DS

Vorige maand werd de 3DS aangekondigd tijdens de persconferentie op de E3. De handheld werd aan het grote publiek getoond en de media was bijzonder positief over de nieuwe handheld van Nintendo. Echter bleef een officiële prijs en datum uit.

Nintendo heeft Bloomberg Japan laten weten dat op 29 september de prijs en de definitieve resleasedatum van de game krijgen wordt aangekondigd.

In elk geval heeft Nintendo laten weten dat het dit fiscale jaar nog moet gaan verschijnen. Het fiscale jaar van Nintendo loopt tot 31 maart 2011.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?