Universe at War: Earth Assault

  • Ontwikkelaar Petroglyph
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Gameliner score -

Oorlogje spelen op de Xbox 360

Vanaf vandaag is de demo van Universe at War: Earth Assault te downloaden op Xbox Live. De demo weegt 547MB en laat je kennismaken met deze strategische oorlogsgame.

De game die al eerder voor de pc verscheen en inmiddels ook al voor de Xbox 360 verkrijgbaar is, werd met gemengde reacties ontvangen. Wellicht weet SEGA je met deze demo over de streep te trekken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?