Ook Xbox niet aanwezig bij GDC

Het coronavirus gooit voor veel mensen roet in het eten en ook de gaming-industrie blijft niet gespaard, want de één na de ander meldt zich af voor de Game Developers Conference. Xbox heeft zich nu ook bij het rijtje afwezigen aangesloten.

Nadat eerder al EA bekendmaakte het evenement aan zich voorbij te laten gaan en ook CD Projekt Red en PUBG Corp niet van de partij zijn, is ook Xbox er dit jaar niet bij vanwege het coronavirus. Toch legt Microsoft zich niet zomaar bij de situatie neer en verhuist de plannen van een fysieke aanwezigheid bij de conferentie naar een digitale presentatie om zo toch het publiek te bedienen. Vanuit de organisatie van het GDC zijn er nog geen concrete plannen voor het aanpassen of in het ergste geval annuleren van het evenement.

Xbox Series X4

De Game Developers Conference gaat dus vooralsnog wel gewoon door, maar in behoorlijk afgeslankte vorm. Het vindt plaats van 16 tot en met 20 maart in San Fransisco.

BRON Microsoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?