Ook Xbox niet aanwezig bij GDC

Geplaatst:
Aangepast: 28 februari 2020 20:12

Het coronavirus gooit voor veel mensen roet in het eten en ook de gaming-industrie blijft niet gespaard, want de één na de ander meldt zich af voor de Game Developers Conference. Xbox heeft zich nu ook bij het rijtje afwezigen aangesloten.

Nadat eerder al EA bekendmaakte het evenement aan zich voorbij te laten gaan en ook CD Projekt Red en PUBG Corp niet van de partij zijn, is ook Xbox er dit jaar niet bij vanwege het coronavirus. Toch legt Microsoft zich niet zomaar bij de situatie neer en verhuist de plannen van een fysieke aanwezigheid bij de conferentie naar een digitale presentatie om zo toch het publiek te bedienen. Vanuit de organisatie van het GDC zijn er nog geen concrete plannen voor het aanpassen of in het ergste geval annuleren van het evenement.

De Game Developers Conference gaat dus vooralsnog wel gewoon door, maar in behoorlijk afgeslankte vorm. Het vindt plaats van 16 tot en met 20 maart in San Fransisco.

Bron: Microsoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord