Pro Evolution Soccer 2009

  • Ontwikkelaar KCE Tokyo
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Ook Wii krijgt gewoon PES 2009

Er waren geruchten dat Pro Evolution Soccer 2009 dit jaar geen concurrentie zou gaan bieden aan FIFA 09 op de Wii. De game zou namelijk niet op de Wii verschijnen. Gelukkig voor de Wii-bezitters is dit toch niet zo.

Konami heeft via de Japanse website namelijk laten weten dat Pro Evolution Soccer 2009 ook zijn weg naar de Wii zal vinden. Toch nog een zware keuze welke footie je dit jaar weer op je Wii moet aanschaffen dus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?