Forza Motorsport 2

  • Ontwikkelaar Microsoft Game Studios
  • Eerste releasedatum 8 juni 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Ook voor Forza Motosport 2 nieuwe content

Een paar dagen geleden meldde we dat BioShock deze week nieuwe content zal krijgen. Vandaag kregen we te horen dat ook Forza Motorsport 2 nieuwe content zal krijgen.

Er komen twee downloads aan voor deze racegame. Er zal een nieuw parcours komen. Men weet nog niet welke, alleen dat hij zat in de originele Forza en de favoriete parcours van de ontwikkelaar is. Dit pack zal 100 MS Points kosten, wat gelijk staat aan ongeveer 1 euro. De tweede download is een Cars pack. Welke nieuwe auto's er komen laat Microsoft niet weten. Daarvoor moeten we wachten tot vrijdag als de download uitkomt. De Cars pack zal voor 400 MS points te koop zijn.

Dit staat gelijk aan ongeveer 4 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?