Ook Twitter in Uncharted 2

Na het ondersteunen van Twitter in Blur zit de kans er dik in dat Uncharted 2 ook dezelfde weg zal volgen. Veel kunnen we nog niet met zekerheid zeggen, want dit is allemaal gebaseerd op één enkel Twitter berichtje.

Het berichtje is afkomstig van Geoff Keighley, een bekende Canadese gamejournalist. Hij heeft als journalist al meerdere prijzen in de wacht gesleept, dus als bron is hij wel betrouwbaar!

In-game Twitter support in Uncharted 2? Cool!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?