The Long Dark
  • ONTWIKKELAAR Hinterland
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 augustus 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Open-World, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Ook The Long Dark verdwijnt van GeForce Now

De bibliotheek van GeForce Now blijft maar krimpen. Ook The Long Dark verdwijnt van GeForce Now.

GeForce Now, de streamingdienst van GPU-fabrikant Nvidia, is nog maar een maandje uit de gesloten bèta, maar heeft al heel wat tegenslagen te verduren. Vorige maand werden niet alleen Activision Blizzard-games van GeForce Now gehaald, maar ook Bethesda verwijderde haar games van GeForce Now. Twee grote ontwikkelaars hebben dus al besloten om hun games niet langer beschikbaar te maken via het platform. Nu is er nog een game die niet langer speelbaar is via het streamingplatform van Nvidia. Ook de bekende survivalgame The Long Dark is verwijderd van GeForce Now. Game director Raphael van Lierop maakte via Twitter bekend dat de game uit Nvidia's bibliotheek is verwijderd omdat Nvidia aan ontwikkelaar Hinterland Studio nooit toestemming heeft gevraagd om The Long Dark op het platform beschikbaar te maken. Volgens van Lierop heeft Hinterland van Nvidia een gratis videokaart aangeboden gekregen als verontschuldiging.

The Long Dark is momenteel te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc, maar niet via GeForce Now.

BRON Hinterland Studio

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?