Check hier alle PlayStation State of Play content

Ook Stevie Wonder wil gamen

Tijdens de Spike Video Game Awards 2009 had Stevie Wonder de eer om de award voor Best Music Game uit te rijken aan The Beatles: Rock Band. Natuurlijk liet de zanger deze kans niet onbenut. Stevie Wonder wenste namelijk het volgende.

I want to see the companies that make these video games make them accessible so that people like myself can enjoy them too.

Stevie Wonder hoopt dus dat er ooit games zullen verschijnen voor blinden, zodat ook hij kan genieten van verschillende muziek games. Of er daadwerkelijk ooit van dit soort games gemaakt zullen worden is nog maar de vraag.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?