Ook Splinter Cell: Conviction krijgt Ubisoft's DRM

Ubisoft maakte eerder al geen vrienden door te zeggen dat Assassin's Creed 2 hele strenge DRM kreeg. Je zult een internetverbinding moeten hebben om de game te kunnen spelen, anders start hij niet op.

Vandaag werd bekendgemaakt dat Splinter Cell: Conviction ook gebruik gaat maken van deze DRM. Splinter Cell: Conviction verschijnt 13 april voor de pc en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?