Ook SNES en NES-klassiekers overgezet naar 3D

Reggie Fils-Aime, wie kent hem niet? De baas van de Amerikaanse tak van Nintendo heeft in een interview met Kotaku gemeld dat ook games van de NES en Super Nintendo hun weg naar de 3DS zullen vinden. De games worden niet één op één overgezet, maar krijgen 3D-effecten en in sommige gevallen niet gameplay.

Enkele games die we in de toekomst kunnen verwachten zijn Metroid, Yoshi's Island, The Legend of Zelda, Mega Man 2 en Super Mario Bros. Naast deze games weten we ook dat Star Fox 64 en The Legend of Zelda: Ocarina of Time, afkomstig van de Nintendo 64, ook op de 3DS gaan verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?