Ook senior developer Fernando Melo vertrekt bij BioWare

Geplaatst:
Aangepast: 19 augustus 2019 16:47

Na Ben Irving vertrekt ook de senior developer Fernando Melo bij BioWare. Dit kondigt hij aan in een tweet op zijn persoonlijke Twitterkanaal.

Fernando Melo heeft twaalf jaar bij ontwikkelaar BioWare gewerkt. Tijdens zijn carrière bij BioWare werkte hij onder andere aan de series Mass Effect en Dragon Age. Hij bedankt via Twitter zijn collega's voor al de mooie tijden, ervaringen en herinneringen. Fernando Melo deelt ook de e-mail die hij verstuurde om zijn vertrek kenbaar te maken, waarin hij nog meer vertelt over de waardering die hij heeft voor zijn tijd bij BioWare. Hij laat duidelijk weten dat zijn vertrek zijn eigen keuze was is. Hij vertelt dat hij al een tijdje ertussenuit wilde, om zo tijd te steken in nieuwe ideeën.

Wanneer we Fernando Melo weer terug zien in de game-industrie is nog niet bekend.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord