Ook Sea of Thieves krijgt next gen upgrade

Geplaatst: 6 november 2020 13:05

Sea of Thieves is één van de vele games die een gratis next gen upgrade krijgt voor de Xbox Series. Dit laat Rare weten via een blogpost.

We kennen het liedje ongeveer nu wel uit onze hoofden. Sea of Thieves gaat 60 fps draaien met een 4k resolutie op de Xbox Series X, terwijl het dezelfde frame rates houdt op de Xbox Series S, maar met een resolutie van 1080p. Verder laat Rare weten dat de lange laadschermen van Sea of Thieves flink worden ingekort op de volgende generatie consoles. De upgrade is gratis voor iedereen in het bezit van Sea of Thieves en/of Xbox Game Pass abonnees. Onlangs werd de Sea of Thieves Academy geopend voor nieuwe spelers.

onbekend

Sea of Thieves is nu beschikbaar op de pc en Xbox One. De game is binnenkort te spelen op de Xbox Series.

Bron: Rare
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord