Ook Rockstar Games komt met eigen gamelauncher voor pc

Geplaatst: 17 september 2019 23:59
Aangepast: 17 september 2019 23:59

Alsof er nog niet genoeg gamelaunchers waren, vindt Rockstar dat ze er ook eentje op de markt moeten brengen. Yup, ook Rockstar Games komt met een eigen gamelauncher voor de pc.

Rockstar Games heeft stiekem heel wat games uitgebracht. Om al deze games op een centrale plek te kunnen beheren, heeft Rockstar vandaag een eigen gamelauncher uitgebracht. De Rockstar Games Launcher kun je downloaden voor Windows en ondersteunt cloudopslag, het kopen van nieuwe games en het automatisch updaten van de games in je bibliotheek. In de online winkel van de launcher kun je momenteel Grand Theft Auto V , L.A. Noire: Complete Edition, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Max Payne 3: Complete Edition en Bully: Scholarship Edition krijgen.

De Rockstar Games Launcher is momenteel te downloaden voor Windows. Wanneer je de nieuwe launcher downloadt, krijg je ook nog eens Grand Theft Auto: San Andreas cadeau.

Bron: Rockstar Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord