Check al onze gamescom content hier!

Ook Monster Hunter bundels voor Europa

Binnenkort zal de game Monster Hunter Tri verschijnen in Europa, maar dat is nog niet alles. De game zal ook worden gebundeld. In april kunnen we naast de game namelijk ook twee bundels verwachten.

De bundels zullen echter niet zoveel van elkaar verschillen. Beide bundels zullen namelijk de game zelf bevatten en een Classic Controller Pro. Het enige verschil is dat de tweede bundel zal worden uitgebreid met een Wii Speak Microfoon.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?