Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Guitar Hero 3: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Ook makkelijk Guitar Hero-nummers downloaden op je Wii

Op de PlayStation 3 en de Xbox 360 kon het al, maar de Wii bleef ermee achterlopen: Guitar Hero-nummers downloaden naar je console. Zo zijn Wii-bezitters met Guitar Hero 3 heel wat leuke nummers misgelopen.

Gelukkig komt daar met Guitar Hero: World Tour verandering in. Je kunt namelijk al je gedownloade nummers voor de Wii opslaan op een SD-geheugenkaartje. Het enige wat je hiervoor extra hoeft te doen is 200 'Blocks' vrij te houden op je Wii-console.

De 200 Blokken in het Wii-geheugen worden gebruikt als cache-geheugen voor het af te spelen nummer, en daarnaast wordt het gebruikt om te bewijzen dat je het liedje ook daadwerkelijk gekocht hebt. Hoe het kopen precies in z'n werk gaat is niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?