Marvel's Iron Man VR
  • ONTWIKKELAAR Camouflaj
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 maart 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Ook Iron Man VR voor onbepaalde tijd uitgesteld

Het ziet ernaar uit dat de komende tijd in het teken staat van het uitstellen van games en evenementen. Ook Iron Man VR wordt namelijk voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De PlayStation VR-game Iron Man VR moest eigenlijk in mei uitkomen, maar is nu voor onbepaalde tijd uitgesteld. Begin dit jaar werd al eerder gemeld dat Iron Man VR vertraagd uitkomt, daar de game een oorspronkelijke releasedatum van februari had. Sony Interactive Entertainment heeft nu echter aangegeven dat de game ook niet in mei uitkomt. De release van de game wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld, daar Sony vanwege de coronacrisis geen waardige release voor Iron Man VR kan garanderen. Iron Man VR is niet de enige PlayStation exclusive die wordt uitgesteld vanwege de coronacrisis. Vandaag werd namelijk ook bekendgemaakt dat The Last of Us Part 2 opnieuw is uitgesteld.

Wanneer Iron Man VR wel uitkomt, is momenteel nog niet bekend.

BRON Sony Interactive Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?