Ook Iron Man VR vertraagd

Geplaatst: 17 januari 2020 19:25
Aangepast: 17 januari 2020 19:34

In een reeks van verschillende aankondigingen dat games zijn vertraagd, voegt ook Iron Man VR zich deze week in datzelfde rijtje. We moeten dus wat langer geduld hebben voor we ons in Tony Stark's pak kunnen hijsen.

Het lijkt momenteel wel een trend te zijn in de game-industrie om je game naar een latere datum op te schuiven, want deze week gingen aardig wat andere games Iron Man VR al voor. Zo werden Marvel's Avengers, Final Fantasy VII en Cyberpunk 2077 stuk voor stuk uitgesteld. Via Twitter liet ontwikkelaar Camouflaj dat ook Iron Man VR de oorspronkelijke releasedatum niet gaat halen.

Iron Man VR had eind februari uit moeten komen voor de PlayStation 4, maar Camouflaj heeft dit nu verschoven naar 15 mei 2020.

Bron: Camouflaj
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Iron Man VR

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

3 juli 2020

Ontwikkelaar

Camouflaj

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord