Marvel's Iron Man VR
  • ONTWIKKELAAR Camouflaj
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 maart 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Ook Iron Man VR vertraagd

In een reeks van verschillende aankondigingen dat games zijn vertraagd, voegt ook Iron Man VR zich deze week in datzelfde rijtje. We moeten dus wat langer geduld hebben voor we ons in Tony Stark's pak kunnen hijsen.

Het lijkt momenteel wel een trend te zijn in de game-industrie om je game naar een latere datum op te schuiven, want deze week gingen aardig wat andere games Iron Man VR al voor. Zo werden Marvel's Avengers, Final Fantasy VII en Cyberpunk 2077 stuk voor stuk uitgesteld. Via Twitter liet ontwikkelaar Camouflaj dat ook Iron Man VR de oorspronkelijke releasedatum niet gaat halen.

Iron Man VR had eind februari uit moeten komen voor de PlayStation 4, maar Camouflaj heeft dit nu verschoven naar 15 mei 2020.

BRON Camouflaj

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?