Ook H.A.W.X krijgt YouTube ondersteuning

LittleBigPlanet was de eerste game die YouTube ondersteuning zou krijgen. Met deze ondersteuning kan je jouw gebouwde creaties laten zien op YouTube. Hier is geen camera bij nodig!

Nu zal ook Tom Clancy's H.A.W.X deze ondersteuning krijgen. Spannende Dogfights kunnen opgenomen worden en direct naar de YouTube server geüpload worden. Er is wel een YouTube account nodig voor deze optie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?