Ook Halo: Reach komt in september uit

In navolging van Halo 3 en Halo 3: ODST komt ook het nog in het duister gehulde Halo: Reach in de maand september uit. Dit hebben verschillende bronnen uit de marketing en retail industrie in Groot Brittannië vandaag laten weten.

Om precies te zijn ziet de game het levenslicht op 24 september dit jaar. Dat duurt dus nog wel een tijdje, maar we weten in ieder geval weer wat meer over het tot nu toe vrij onbekende Reach.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?