Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Ook Far Cry 6 krijgt gratis next-gen upgrade

Fans van de Far Cry-serie hoeven straks niet extra te betalen als ze een nieuwe console in huis halen. Ook Far Cry 6 krijgt namelijk een gratis next-gen upgrade.

De releasedatum van Far Cry 6 staat voor de deur en het werd dus tijd dat Ubisoft het een en ander ging ophelderen over de next-gen upgrade van de game. Gisteren leerden we namelijk dat er voor in ieder geval de first-party games van PlayStation geen gratis next-gen upgrade meer beschikbaar komt. Gelukkig denkt Ubisoft daar anders over. Heb je namelijk de Xbox One-versie of de PlayStation 4-versie van de game aangeschaft, dan kun je deze gratis upgraden naar de Xbox Series-versie of de PlayStation 5-versie wanneer je straks een van de nieuwe consoles in huis hebt.

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober te spelen op de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?