Ook Far Cry 6 krijgt gratis next-gen upgrade

Geplaatst: 8 september 2021 11:23
Aangepast: 8 september 2021 11:24

Fans van de Far Cry-serie hoeven straks niet extra te betalen als ze een nieuwe console in huis halen. Ook Far Cry 6 krijgt namelijk een gratis next-gen upgrade.

De releasedatum van Far Cry 6 staat voor de deur en het werd dus tijd dat Ubisoft het een en ander ging ophelderen over de next-gen upgrade van de game. Gisteren leerden we namelijk dat er voor in ieder geval de first-party games van PlayStation geen gratis next-gen upgrade meer beschikbaar komt. Gelukkig denkt Ubisoft daar anders over. Heb je namelijk de Xbox One-versie of de PlayStation 4-versie van de game aangeschaft, dan kun je deze gratis upgraden naar de Xbox Series-versie of de PlayStation 5-versie wanneer je straks een van de nieuwe consoles in huis hebt.

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober te spelen op de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 oktober 2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord