Fallout Shelter

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 15 juni 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Ook Fallout Shelter te spelen in Tesla's

Als je in het bezit bent van een Tesla, dan is er nog een game die je binnenkort via het ingebouwde entertainmentsysteem van je auto kunt spelen. Fallout Shelter is straks namelijk ook te spelen in Tesla's.

Tijdens het E3 Coliseum hebben we heel wat voorbij zien komen. Ook Tesla-oprichter Elon Musk kwam een presentatie geven. Dit deed hij samen met Todd Howard, uitvoerend producent van Bethesda Studios. Samen kondigden ze aan dat de gratis simuliatiegame Fallout Shelter straks ook te spelen valt via het entertainmentsysteem van Tesla-auto's. Eerder werd al aangekondigd dat Beach Buggy Racing 2, Cuphead en enkele Atari-klassiekers in de auto te spelen zijn. Musk kondigde tijdens zijn presentatie ook aan dat het straks mogelijk wordt om in de auto Netflix en YouTube te kijken via het entertainmentsysteem, maar vooralsnog alleen wanneer de auto geparkeerd staat.

Fallout Shelter

Wanneer deze games precies speelbaar zijn in de auto's is momenteel nog niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?