Ook EGX vindt online plaats

De coronapandemie heeft er ook voor gezorgd dat EGX dit jaar geen doorgang kan vinden. Om die reden vindt het evenement dit jaar online plaats.

EGX, het grootste game-evenement in de UK, wordt dit jaar afgelast. Vanwege de coronapandemie, die nog steeds gaande is, is het onverantwoord om het evenement door te laten gaan. In maart werd EGX Rezzed, de op indiegames gerichte variant van EGX, ook al afgelast vanwege COVID-19. Organisator ReedPop heeft er nu voor gekozen om in september een digitale variant van EGX te houden, samen met PAX Online. Volgens de organisatie kunnen we van het online evenement precies hetzelfde verwachten als van de fysieke variant.

EGX Digital vindt van 12 tot 20 september online plaats.

BRON EGX

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?