Ook een nieuwe PSP-firmware

Gisteren kwam er een nieuwe firmware uit voor de PlayStation 3, die onder andere Facebook-ondersteuning kreeg. De PSP-bezitters worden niet achtergesteld. Ook zij krijgen een firmware-update.

De update 6.20 zal een Digital Comics Reader krijgen. Je zult met deze update ook afspeellijsten kunnen importeren naar je PSP. De update is vandaag in Amerika uitgekomen. Hij zal dus ook spoedig in Europa verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?