Ook EA slaat Game Developers Conference over vanwege coronavirus

Geplaatst:
Aangepast: 25 februari 2020 12:04

Het coronavirus belooft niet veel goeds voor aanstaande evenementen. Ook EA slaat dit jaar de Game Developers Conference over vanwege de dreiging van het coronavirus.

De Game Developers Conference, de grootste jaarlijkse conferentie voor gameontwikkelaars, begint over minder dan een maand. Het ziet er echter naar uit dat een aantal grote namen tijdens het evenement afwezig zijn vanwege de dreiging van het coronavirus. Eerder deze maand werd al bekendgemaakt dat Sony PlayStation vanwege het virus PAX East en de GDC heeft afgezegd en ook Facebook is met de Oculus straks niet op het evenement aanwezig. Gisteren kon je in de Nachtbraker van 24/02 lezen dat ook Kojima Productions de Game Developers Conference niet bijwoont. Nu heeft ook Electronic Arts aangegeven niet bij de GDC aanwezig te zijn. In een officieel statement aan de site Gamespot bevestigt EA vanwege de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers niet bij de Game Developers Conference aanwezig te zijn en ook beperkt aanwezig te zijn op andere evenementen.

De Game Developers Conference vindt dit jaar plaats van 16 maart tot 20 maart.

Bron: Gamespot
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord