Ook de PS3 Slim is niet winstgevend

Op de gamescom werd dit jaar de PlayStation 3 Slim aangekondigd. Dat het menig gamer toch weer na zal laten denken over de aanschaf van de console van Sony is een feit, maar is het dit keer wel rendabel voor de uitgever?

Volgens Kazuo Hirai is dat niet het geval, en verliest Sony nog steeds geld op elke PS3 Slim die ze verkopen, ondanks dat de kosten voor de productie omlaag zijn gegaan.

If you're just talking about the hardware alone, the quick answer is yes.

Toch betekend het volgens Hirai niet dat Sony over het algemeen slechte zaken doet. De PS3 Slim mag dan wel verlies draaien, maar als je ook het verkoop van games, randapparatuur en andere dingen erbij rekent, dan wordt er wel gewoon winst gemaakt. Niets om je zorgen over te maken dus, Sony red het allemaal prima.

I think the better indicator is to look at the business as a whole platform, to ask: are you profitable in terms of the hardware, software and peripherals. And the answer to that question is yes on a gross profit level since the last fiscal year.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?