Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Ook cheaten in GTA IV

Hoewel tot nu toe elke GTA-titel al garant stond voor een flinke dosis actie en avontuur, was er natuurlijk altijd iets aanwezig wat in GTA niet kon ontbreken: cheats. Met een paar simpele knoppencombinaties kon je de meest krankzinnige (maar o zo leuke) chaos creëren.

Ook GTA IV zal weer gebruik gaan maken van cheats. Tegenover de lol die de cheats met zich meebrengen zal wel iets vervelends staan voor de Achievement-verzamelaars. Wanneer je een cheat invoert (waardoor bijvoorbeeld de politie zal verdwijnen) , krijg je namelijk te zien welke Achievements je niet meer zult kunnen halen. Tijd voor twee accounts dan maar?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?