Check hier alle E3 2021-content

Ook BioShock 2 krijgt DLC

Vandaag de dag krijgen bijna alle games na de release nog DLC. Ook 2K Games komt er met BioShock 2 niet onderuit. Kent Hudson heeft namelijk bevestigd dat er sowieso extra content komt voor BioShock 2. Verder reageerde Hudson niet, alleen meldde hij nog dat ze agressieve plannen hebben voor de dowloadble content.

Absolutely! We are working on pretty aggressive plans for DLC and that's actually something that is already under-way.
That is something that is mostly being run out of the Marin studio because like I said the Australian studio is already ramping up on the next big thing.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?