Ook Bethesda verwijdert games van GeForce Now

Ook Bethesda verwijdert haar games van de gamestreamdienst GeForce Now. Hiermee verliest de dienst enkele grote titels.

Eerder deze maand verscheen Nvidia's GeForce Now na een tijdje in een gesloten bèta-periode te hebben gezeten. De gamestreamdienst moet het antwoord van Nvidia zijn op diensten als Google Stadia. Nog geen twee weken na de lancering van het nieuwe platform, werd onthuld dat Activision Blizzard haar games van GeForce Now verwijderde. Dit zorgde ervoor dat de nieuwe streamingdienst gelijk al twintig games lichter werd. Nu heeft ook Bethesda Softworks aangegeven haar games niet langer op GeForce Now aan te bieden. Het nieuws werd onlangs bekendgemaakt op het forum van het streamingplatform. Grote titels als de Fallout-franchise en ook de Elder Scrolls-games zijn nu niet langer speelbaar. Wolfenstein: Youngblood blijft echter wel beschikbaar voor abonneehouders.

Geforce Now

Waarom de games van Bethesda, met uitzondering van Wolfenstein: Youngblood, niet meer beschikbaar zijn op GeForce Now, is niet bekend.

BRON Nvidia

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?