Ook Assassin's Creed 2 naar iPhone

Gisteren werd tijdens de Apple bijeenkomst ook de nieuwe Assassin's Creed aangekondigd voor de iPhone. Naast Assassin's Creed verschijnt dus ook Assassin's Creed 2 voor de iPhone. Overigens zal deze 2D-platform versie van de game ook uitkomen voor Nintendo DS.

Er is echter nog geen release datum voor Europa bekendgemaakt, maar in de Verenigde Staten zal de iPhone versie verschijnen op 11 november. Waarschijnlijk zal de Europese iPhone versie ook niet lang op zich laten wachten. De game zal namelijk op 20 november al uitkomen voor PS3, Xbox 360, PC en Nintendo DS.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?