Ook Activision maakt line-up bekend

Morgen begint in Leipzig de Games Convention waar een delegatie van Gameliner naar toe zal gaan om verslag van uit te brengen. Zij zullen zich ongetwijfeld op de Activision stand gaan begeven, waar ze de volgende games zullen treffen:

- Call of Duty: World at War (PS3, Xbox 360, Wii)
- Crash Mind over Mutants (Xbox 360, PS2, Wii, PSP, NDS)
- Guitar Hero World Tour (PS3, Xbox 360, PS2, Wii)
- James Bond: Quantum of Solace (PS3, Xbox 360, PS2, Wii, NDS)
- Kung Fu Panda (PS3, Xbox 360, PS2, Wii, NDS)
- Madagascar 2 l (PS3, Xbox 360, PS2, Wii, NDS)
- Pitfall: The Big Adventure (Wii)
- Rapala Fishing Frenzy (PS3, Xbox 360, Wii)
- Spider-Man: Web of Shadows (PS3, Xbox 360, PS2, Wii, PSP, NDS)
- The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon (PS3, Xbox 360, PS2, Wii, NDS)
- Star Wars: The Force Unleashed (PS3, Xbox 360, PS2, PSP, Wii, NDS)
- Fracture (PS3, Xbox 360)
- Star Wars The Clone Wars - Lightsaber Duel (Wii)
- Star Wars The Clone Wars: The Jedi Alliance (NDS)

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?