Ontwikkeling Mirror's Edge 2 gestart

Mirror's Edge was een hele goede game die het free-runnen in first-person tot leven wist te wekken. De game verkocht alleen slecht, waardoor een vervolg onzeker was. Eerder maakte Alex bekend dat de ontwikkeling voor deel 2 officieel gestart was.

Oscar Carlen, Lightning Artist bij EA, zette vandaag in zijn portfolio dat hij werkt aan twee games; Battlefield 3, wat we al wisten en Mirror's Edge 2, wat voor de nodige vraagtekens zorgt. Electronic Arts heeft nog niks bevestigd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?