Ontwikkeling Indiana Jones weer op de rails

Eerder vandaag heb je kunnen lezen dat een mogelijke Indiana Jones game er niet meer aankomt. Dit meldde de website Gamekyo die heeft gesproken met LucasArts, de ontwikkelaar van de game.

Nu blijkt dat Gamekyo gelogen heeft over dit verhaal. Dit vertelde een LucasArts medewerker over Indiana Jones:

'LucarsArts blijft absoluut toegewijd aan de Indiana Jones franchise. We zijn ervan bewust dat de fans uitkijken naar extra informatie van de nieuwe game, we kunnen ze geruststellen en toevertrouwen dat deze details eraan zitten te komen.'
TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?