Ontwikkeling Half-Life: Alyx is voltooid

Geplaatst:

Na de aankondiging van Half-Life Alyx bleken veel fans van de serie vol te zitten met vragen over hoe de VR-game gaat werken. Om een aantal van deze vragen te beantwoorden hebben de ontwikkelaars bij Valve gisteravond een AMA gehouden op Reddit.

Door de vele games die dit jaar zijn uitgesteld was de grootte vraag tijdens de AMA hoe ver de studio is met de ontwikkeling van Half-Life Alyx. De ontwikkelaars lieten hierbij weten dat de game helemaal af is en ze druk bezig zijn met het testen van de game om zoveel mogelijks bugs op te lossen. Ze zijn daardoor positief over het behalen van de releasedatum. Daarnaast laten ze weten dat je in Half-Life Alyx meerdere bekende gezichten uit de serie tegenkomt, die nog niet zijn getoond in de trailer. Omdat de game ontwikkeld is voor de Virtual Reality zijn de wapens zo ontwikkeld dat spelers altijd een hand vrij hebben voor andere interacties en zijn de armen van het personage niet zichtbaar.

Half-Life Alyx verschijnt in maart voor de VR op de pc.

Bron: Reddit

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Half-Life: Alyx

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR

Releasewindow

23 maart 2020

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord