Ontwikkeling Dead Island op koers

Ontwikkelaar Techland, verantwoordelijk voor onder andere Call of Juarez: Bound in Blood, liet weten dat de ontwikkeling van Dead Island op koers ligt. Daarnaast is er bekend dat de game ook verschijnt op de PlayStation 3. Oorspronkelijk zou de game enkel verschijnen op de PC en Xbox 360.

Dead Island is geen eiland waar je naar toe gaat op vakantie. Het tropische eiland mag dan voldoende zon bieden en mooie omgevingen, het barst er ook van de bloeddorstige zombies. Als speler kun je bijna alles wel als wapen gebruiken en kun je gaan en staan waar je wilt; Far Cry op zijn George Romero's dus.

Op dit moment is er nog geen releasedatum, maar aangezien de game al ruim 2 jaar in ontwikkeling is zou het zo maar eens dit jaar kunnen zijn. Laten we het hopen in ieder geval.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?