Ontwikkeling Bayonetta 3 loopt volgens planning

Geplaatst:

De ontwikkeling van Bayonetta 3 loopt tot nu toe nog steeds volgens planning. Dat maakte ontwikkelaar Hideki Kamiya bekend tijdens een interview met het Japanse magazine Famitsu.

Bayonetta 3 werd in 2017 aangekondigd door Platinum Games tijdens The Game Awards en sindsdien is het aardig stil gebleven rond de game. Nu heeft Kamiya, tijdens een interview met Famitsu over de onlangs uitgekomen Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle, verteld dat de ontwikkeling nog steeds voorspoedig gaat. Vorig jaar gaf hij precies hetzelfde antwoord op de vraag van een fan. Ook gaf hij aan dat er nog veel verborgen informatie in de teaser trailer van Bayonetta 3 te vinden is. Meer informatie over de game is helaas niet bekend gemaakt.

Wanneer Bayonetta 3 uitkomt is nog niet bekend.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord