Ontwikkeling Bayonetta 3 loopt volgens planning

De ontwikkeling van Bayonetta 3 loopt tot nu toe nog steeds volgens planning. Dat maakte ontwikkelaar Hideki Kamiya bekend tijdens een interview met het Japanse magazine Famitsu.

Bayonetta 3 werd in 2017 aangekondigd door Platinum Games tijdens The Game Awards en sindsdien is het aardig stil gebleven rond de game. Nu heeft Kamiya, tijdens een interview met Famitsu over de onlangs uitgekomen Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle, verteld dat de ontwikkeling nog steeds voorspoedig gaat. Vorig jaar gaf hij precies hetzelfde antwoord op de vraag van een fan. Ook gaf hij aan dat er nog veel verborgen informatie in de teaser trailer van Bayonetta 3 te vinden is. Meer informatie over de game is helaas niet bekend gemaakt.

Bayonetta 3

Wanneer Bayonetta 3 uitkomt is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?