Cuphead
  • ONTWIKKELAAR Studio MDHR
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 september 2017
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Ontwikkelaars Cuphead willen Zelda spin-off maken

Chad en Jared Moldenhauer, de ontwikkelaars van Cuphead hebben hun wens uitgesproken dat zij graag een Zelda spin-off willen maken. Dat vertelden zij tijdens een interview met Destructoid.

Cuphead en Cadence of Hyrule domineren op dit moment de verkooplijsten in de Nintendo e-Shop. Cadence of Hyrule is de eerste Legend of Zelda indie spin-off van Brace Yourself Games, de studio achter Crypt of The NecroDancer. Na het succes van Cadence of Hyrule, hopen de gebroeders Moldenhauer dat Nintendo ook andere indie-studio's Zelda spin-offs laat ontwikkelen. Als Nintendo de opdracht voor een Zelda spin-off aan Studio MDHR, de studio van Jared en Chad, geeft, gaat er voor hen een grote droom voor hen in vervulling.

Cuphead Zelda

Een Cuphead/Zelda spinoff game? Ik ben echt benieuwd hoe dat eruit gaat zien als deze game ooit echt uitkomt!

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?