Ontwikkelaars Cuphead willen Zelda spin-off maken

Geplaatst:

Chad en Jared Moldenhauer, de ontwikkelaars van Cuphead hebben hun wens uitgesproken dat zij graag een Zelda spin-off willen maken. Dat vertelden zij tijdens een interview met Destructoid.

Cuphead en Cadence of Hyrule domineren op dit moment de verkooplijsten in de Nintendo e-Shop. Cadence of Hyrule is de eerste Legend of Zelda indie spin-off van Brace Yourself Games, de studio achter Crypt of The NecroDancer. Na het succes van Cadence of Hyrule, hopen de gebroeders Moldenhauer dat Nintendo ook andere indie-studio's Zelda spin-offs laat ontwikkelen. Als Nintendo de opdracht voor een Zelda spin-off aan Studio MDHR, de studio van Jared en Chad, geeft, gaat er voor hen een grote droom voor hen in vervulling.

Een Cuphead/Zelda spinoff game? Ik ben echt benieuwd hoe dat eruit gaat zien als deze game ooit echt uitkomt!

Bron: Destructoid

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cuphead

Series

-

Uitgever

Studio MDHR

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 september 2017

Ontwikkelaar

Studio MDHR

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord