Ontwikkelaar ziet MadWorld 2 wel zitten

Bayonetta is de game die we momenteel kennen van ontwikkelaar Platinum Games, maar de eerste game was MadWorld voor de Nintendo Wii. Deze game deed het slecht met de verkoop, omdat deze als third-party game niet gericht is op huisvrouwen en kinderen. De gameplay van deze gewelddadige game was zeker niet slecht. Shigenori Nishikawa van Platinum Games heeft gezegd dat hij het wel leuk zou vinden om MadWorld 2 te ontwikkelen.

I think MadWorld was very well received and was acknowledged for its innovative graphical style and gameplay, we would definitely be interested in making a sequel in the future.

Dat is op zich best raar, omdat de verkoop van het origineel niet echt goed was verlopen. Of MadWorld 2 alleen op de Wii verschijnt is natuurlijk nog een vraag. Platinum Games weet nu dat gewelddadige games beter verkopen op de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?