WET

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 18 september 2009
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Ontwikkelaar WET werkt aan iets nieuws

WET is een game met een uniek stijltje. De game lijkt vooral op het Grindhouse-genre, maar heeft ook een eigen stijltje. De game is wel met wat kritiek ontvangen, maar dit weerhoudt de ontwikkelaar A2M niet om een nieuwe game te maken.

Er is nog niets bekend over deze nieuwe game. De game zal weer uitgegeven worden door Bethesda. Een medewerker van de uitgever had het volgende erover te zeggen;

They understand Rubi, they speak the same language as us (since they are developers too, they understand how things work on the floor) and they are consummate professionals, so it's been nothing but joy collaborating with them.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?