Ontwikkelaar Super Stardust HD kondigt Dead Nation aan

De ontwikkelaar van de PSN-game Super Stardust HD heeft vandaag tijdens de gamescom in Keulen aangegeven druk bezig te zijn met het ontwikkelen van de zombie-shooter Dead Nation, exclusief voor de PlayStation 3.

Ontwikkelaar Housemarque belooft ons een hectische zombie-shooter met heel wat content, waarin de speler ontelbaar veel zombies van zich moet afslaan die zich wereldwijd hebben ontwikkeld. Ook belooft de ontwikkelaar ons online ranglijsten, waarmee spelers hun prestaties kunnen vergelijken met de prestaties van spelers over de hele wereld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?