Stardew Valley
  • ONTWIKKELAAR Concerned Ape
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Simulatie, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Ontwikkelaar Stardew Valley gaat team inhuren voor updates

Stardew Valley is een groot Indie-succes volledig gemaakt door één man: Eric “ConcernedApe” Barone. Door de populariteit van de game en het feit dat Barone aan andere games wil gaan werken heeft hij besloten om een team in te huren voor updates voor Stardew Valley.

Eric Barone was al begonnen aan een nieuwe game, maar fans van Stardew Valley willen graag nog nieuwe content zien. Onlangs verscheen al de multiplayer update en op het moment wordt er gewerkt aan update 1.4. Als het aan Barone ligt is dit wel de laatste update die hij in zijn eentje maakt. Door zijn studio uit te breiden kan hij zijn aandacht meer verdelen en ook gaan werken aan een nieuw project. Als dit team er eenmaal is blijft hij op de achtergrond betrokken met de toekomst van Stardew Valley.

Stardew Valley1

Stardew Valley is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, PS Vita, Xbox One, Nintendo Switch en iOS. De game is daarnaast ook in ontwikkeling voor Android.

BRON Concerned Ape

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?