Ontwikkelaar Rare ziet wel wat in hardcore Kinect

Wat we te zien kregen op de E3 als het over Kinect gaat, was voor de hardcore gamer nou niet meteen geweldig. Ontwikkelaar Rare heeft ons deze morgen gelukkig wat nieuwe hoop gegeven door hun opstelling wat betreft hardcore titels voor Kinect.

De 'Kinect development director' bij Rare, Nick Burton, zei in een reactie op de vraag of ze weer hardcore titels voor de Xbox 360 en Kinect gingen maken dat ze het nog niet zeker weten, maar zeker niets uitsluiten.

For us, until you start on that product, it's difficult to say what we're going to do. We got so excited about Kinect What we're seeing with Kinect is just the first wave.
When you've got so many inputs, why would you not use those for any experience?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?