Ontwikkelaar Petroglyph komt met gratis game

Als er iets gratis wordt aangeboden, is iedereen er meestal als de kippen bij, en voor gamers is er daarom goed nieuws. Ontwikkelaar Petroglyph, bekend van het recente Universe at War en wat oudere Star Wars: Empire at War hebben aangekondigd dat ze bezig zijn met een nieuwe actie-strategie-rpg game genaamd Mytheon. En het mooiste hiervan is dat de game gratis te spelen zal zijn.

Net als bijvoorbeeld Battlefield: Heroes zal de game geld proberen binnen te krijgen met behulp van microtransacties (waarmee je dan bijvoorbeeld unieke spullen kunt kopen). De producer van de game, Chuck Kroegel, weet dat hij met dit model een moeilijke stap maakt, maar hij heeft vertrouwen:

We're going to prove ourselves out of the gate. Mytheon has triple-A production qualities to it, very similar to the other games that we've done.

Kroegel vind ook dat je een game moet blijven aanvullen met goede content om de game tot een financieel succes te maken:

We want you to buy the items and services that enhance your gameplay. But it's our obligation to provide a very compelling game.

Hopelijk krijgen we binnenkort meer informatie over de game. Dingen die nu al bekend zijn is dat de game zich afspeelt in het oude Griekenland, maar later door extra content ook nog andere locaties krijgt. Je kunt de game spelen als één van de drie nog onbekende karakters.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?