Ontwikkelaar No More Heroes en schrijver Deadly Premonition gaan samenwerken

Geplaatst: 23 oktober 2019 14:45
Aangepast: 23 oktober 2019 14:58

De ontwikkelaar van de game No More Heroes,Goichi Suda en de schrijver van de game Deadly Premonition, Idetaka Suehiro gaan samenwerken aan een game. Dat maakten ze bekend tijdens een livestream van IGN Japan.

Het gaat om een horror game, Hotel Barcelona waar de twee game ontwikkelaars nog weinig over willen loslaten. Wat er tot nu bekend is dat de game uitgegeven wordt door Devolver Digital en een budget heeft gekregen van 1 miljoen dollar. Verder hebben ze gezegd dat de game makkelijk "op te pakken" gaat zijn wat kan duiden op een mobile of een Nintendo Switch release. Ook werd tijdens de livestream Keiichiro Toyama (game designer van Silent Hill en Siren) over SMS gevraagd of hij ook aan het project wil meewerken. Hij heeft op dit aanbod ja gezegd. Je kan de livestream hieronder bekijken.

Wanneer Hotel Barcelona uitkomt is nog niet bekend.

Bron: IGN Japan

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord