Ontwikkelaar Koei Tecmo onthult nieuw logo

In januari gingen de ontwikkelaars Tecmo en Koei fuseren. Hierbij werd, net zoals bij de overname van Domain 3 door Namco, een holding opgericht dat een groot deel van de aandelen van beide bedrijven in handen kreeg. Met het komen van een nieuw financieel jaar in Japan presenteerde het nieuwe Koei Tecmo vandaag haar logo, dat vrij veel weg heeft van het oude Koei logo.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?