Check hier alle PlayStation State of Play content

Ontwikkelaar GRIN is niet meer

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat ontwikkelaar GRIN op het randje stond van faillissement en nu is het dan echt zo ver. De Zweedse ontwikkelaar sluit namelijk definitief de deuren.

De oprichters van GRIN geven het echter niet zomaar op, want ze beginnen gewoon weer opnieuw met een nieuwe studio. 25 voormalige werknemers van GRIN hebben namelijk een nieuwe studio opgericht, genaamd Outbreak Studios. Deze studio zal zich vooral gaan richten op games voor de iPhone, PC, PSP Go, PlayStation Store en Xbox Live Arcade.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?