Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, Open-World, Horror
  • Gameliner score -

Ontwikkelaar Dying Light aanwezig op E3

Liefhebbers van de zombiegame Dying Light hebben iets om naar uit te kijken. De ontwikkelaar heeft onlangs laten weten dit jaar aanwezig te zijn op de gamebeurs E3.

Op Twitter laat ontwikkelaar Techland weten dit jaar aanwezig te zijn op E3 met Dying Light 2. Het verhaal van de game borduurt voort op het eerdere deel. In Dying Light 2 is de infectie die mensen verandert in razende zombies verder gevorderd. De mensheid raakt gepolariseerd en de problemen lijken groter dan ooit.

Het is onbekend wanneer Dying Light 2 verkrijgbaar is. Techland belooft de game dit jaar nog uit te brengen.

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?